Wat is uw investering in ATS-WinKozijn waard?

Bereken uw tijd- en kostenbesparing met de ATS-WinKozijn besparingscalculator!

Om uw besparing te berekenen vult u hieronder het gemiddeld aantal te begroten kozijnen per maand in en het uurloon van uw calculator.

Hierna klikt u op de knop berekenen waarna de mogelijke besparingen met ATS-WinKozijn verderop op deze pagina worden weergegeven.
Vul het gemiddeld aantal verschillende te begroten kozijnen per maand in:
Vul het uurloon van uw calculator in:

Totale tijd- en kostenbesparing

Op grond van de ingevulde gegevens kunt u met ATS-WinKozijn jaarlijks

€  besparen.

Dit bedrag komt op basis van het ingevulde uurtarief overeen met een jaarlijkse tijdbesparing van   uren op:
  • het tekenen van kozijnen
  • het opstellen van kozijnbegrotingen
  • werkvoorbereiding voor de werkplaats
  • het opstellen van bestellijsten voor leveranciers
Het vermelde totaalbedrag wordt bespaart op is opgebouwd uit de volgende besparingen die met ATS-WinKozijn op de hierboven vermelde werkzaamheden kunnen worden gerealiseerd.

Besparen op kozijnen begroten

Ervarings-cijfers van aannemers en timmerbedrijven geven aan dat het handmatig begroten van een kozijn gemiddelde 25 minuten kost.

Aanschaf van ATS-WinKozijn voor uw onderneming resulteert in een kostenbesparing op het begroten van kozijnen van €  op jaarbasis.

Besparen op kozijnen tekenen

Het handmatig vervaardigen van een volledig bemate tekening van de kozijnen die bij een begroting wordt meegeleverd en/of gebruikt bij de werkuitvoering in de werkplaats duurt gemiddeld 20 minuten.

Op grond van de door u ingevoerde gegevens kan uw onderneming met behulp van ATS-WinKozijn jaarlijks €  besparen op het tekenen van deze kozijnen.

Besparen op afkortlijsten samenstellen

Ten behoeve van de werkvoorbereiding voor de werkplaats wordt doorgaans per kozijn naast een nette bemate kozijntekening ook een afkortlijst voor het kozijn- en raamhout aangeleverd.

Het is bekend dat het opstellen van afkortlijsten de werkvoorbereider gemiddeld 20 minuten per kozijn kost.

ATS-WinKozijn kan voor uw situatie per jaar een kostenbesparing op het samenstellen van afkortlijsten opleveren van € 

Besparen op bestellijsten samenstellen

Zodra de kozijn-offerte opdracht is geworden zullen ook bestellijsten voor kozijn- en raamhout, glas, hang- en sluitwerk en ventilatieroosters bij de leverancier(s) moeten worden aangeleverd. Het duurt ca. 10 minuten voor een gemiddeld kozijn indien zo'n lijst met de hand moet worden opgesteld.

Aanschaf van ATS-WinKozijn voor uw onderneming resulteert voor uw situatie in een jaarlijkse kostenbesparing op het samenstellen van bestellijsten van
€ 

Besparing