HomeHome

Informatie over ATS-WinKozijn« basicInformatie over ATS-WinKozijn« advancedContactgegevens ATS-SoftwareWaarin ATS-WinKozijn« zich onderscheidtVeelgestelde vragen over ATS-WinKozijn«ATS-Software op evenementen

U bevindt zich in: Home > S@les in de Bouw

ATS-Software is lid van de stichting S@les in de Bouw.

Deze stichting (www.salesindebouw.nl) is een intiatief van Bouwend Nederland, Syntens en Wabeke Management. Het heeft zich als doel gesteld het verbeteren van de processen tussen bedrijven die werkzaam zijn in, leveren aan of afnemer zijn van de bouwbranche. Hierbij staat het gebruik van ICT-toepassingen in de communicatie over inkoop/verkoop transacties centraal. Daardoor verloopt het administratieve proces tussen bouwbedrijven en materiaaleveranciers rondom de inkoop van materialen effiecienter en met minder faalkosten.

Voor wie?
ATS-WinKozijn
® advanced gebruikers kunnen al vanaf versie 2.0 gebruik maken van de S@les aanpak. Ze kunnen artikelen uit digitale leveranciers artikelbestanden in XLS of XML formaat (vanaf versie 2012) selecteren en inlezen of de al ingelezen prijzen automatisch laten updaten. Voorwaarde is uiteraard dat de bestanden zijn opgezet volgens het S@les in de bouw formaat.


SalesInDeBouwlogo

Voordelen voor de ATS-WinKozijn® gebruiker:

Gebruik van het S@les standaard formaat biedt u ondermeer de volgende voordelen:

  • (nieuwe) materialen kunnen tijdbesparend worden ingevoerd en ge-update
  • artikelomschrijvingen eenduidig zijn waardoor er minder kans is op faalkosten bij het bestellen
  • prijzen en artikelomschrijvingen effic´ent kunnen worden bijgehouden

Bent u ATS-WinKozijn® gebruiker of heeft u interesse om optimaal uw kozijnen, ramen, deuren en ruiten te ontwerpen en deze te begroten en wilt u daarbij meer weten over de voordelen van S@les in de Bouw artikelbestanden, neem dan contact met ons op:

Dit kunt u doen door ons:
Te bellen op +31-(0)10-5190190

Te faxen op +31-(0)10-5190058

Te mailen naar: info@ats-software.nl

Ondermeer de volgende leveranciers zijn lid van de Stichting S@les in de Bouw en leveren electronische artikelbestanden in S@les in de Bouw format:

destil_logo tmb

Mastermate logo tmb

Jong en Roos logo tmb

Jongeneel logo tmb

VanDijk logo tmb

stiho logo tmb


ATS-Ambiance Technical Software

bel: +31 (0)10-5 190 190 of Mail: info@ats-software.nl

bottombar